skip to Main Content
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

Wil je contact? Voor meditatie-overleg of voor een oriënterend gesprek? Mail via het onderstaande formulier en ik antwoord zo snel mogelijk.

De gemakken van de IT. Lekker thuis of op kantoor blijven en via Facetime (of Skype) met mij spreken. Geen reistijd, en dankzij beeld-contact een goede vervanging als je niet kunt langskomen.

  Adres

  Tureluur 8
  1722 HG Zuid-Scharwoude
  Mail: tessa@gottschalmeditaties.nl
  KvK nummer: 34102613

  Meditatie- spreekuur

  Het gratis meditatie-spreekuur is vervallen want er blijkt meer behoefte aan meditatie-overleg op afspraak. Dus: mail me gerust dan spreken we een moment af dat beiden schikt.

  Psychologische coaching gecombineerd met meditaties

  Heb je belangstelling voor een consult maak gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek. Kosten 1e consult, 90 minuten; € 120,=

  Persoonlijke Meditatietraining

  Meditatie training waarbij ik samen met je naar individuele thema’s en/of wensen kijk. Je bent bijvoorbeeld top-sporter en wilt sneller fysiek herstellen en nog betere prestaties leveren. Je hebt een ziekte en wilt je immuniteit verhogen. Welke meditatie(technieken) zijn voor jóu het beste? Dat soort zaken is geschikt voor de Persoonlijke Meditatietraining.
  Consult van 90 minuten inclusief boek Psychisch sterker met meditatie (verdieping en achtergronden van de meditaties): kosten totaal € 130,=

  Meditatie training (basis)

  Aanleren van de basisoefening. In dit consult krijg je een boek mee met nadere toelichting, waarin aangekruist wordt welke hoofdstukken voor jou van toepassing zijn voor zelfstudie.
  Daarnaast krijgt je een meditatie cd mee met o.a. de oefening die je aangeleerd hebt in dit basisconsult.
  Consult 60 minuten inclusief boek en cd; kosten totaal: € 95,=

  Verkoop van de 11 meditatie cd’s en boeken

  Al mijn boeken en meditatie cd’s zijn te bestellen via boekhandel, www.bol.com en mijn praktijkadres www.gottswaal.nl. De Downloadversies vind je bij Storytel en bij Luisterboeken. Klik op de banners en je komt meteen op hun site.

  Kennismakingsconsult chakra-behandeling (healing)

  Ik heb een kennismaking met de chakrabehandeling van 1 uur voor € 60,00.

  Wat is een chakrabehandeling (healing)?
  Wat de meeste mensen opvalt is dat ze door deze therapie een diepe, aangename rust over zich voelen komen. Alsof ze met vakantie zijn geweest en diep zijn uitgerust. Het is niet makkelijk om de effecten goed te beschrijven. Omschrijvingen die cliënten geven variëren van ‘ik voel me meer mezelf’, ‘ik raak emotioneel minder snel uit balans, ‘ik voel eindelijk weer harmonie van binnen’, ‘ik voel meer rust van binnen’.
  Niet iedereen vallen de effecten van chakra-behandelingen direct op. Bij sommigen duurt het even voordat ze merken hoe het precies uitwerkt. Ze merken soms het effect pas als ze anders (stabieler, uitgebalanceerder) reageren dan daarvoor. Zo kunnen ze na een gestreste situatie plots merken, dat ze er veel makkelijker mee om konden gaan dan ervoor.

  Mensen die al een scherp waarnemingsvermogen hebben omschrijven de effecten beter. Ze voelen welke chakra’s wanneer geactiveerd en bijgesteld worden. Ze voelen de werkingen in hun aura en de rust, aangename lichtheid en ontspanning die vrijkomt. Wat chakra-therapie vooral doet is positief inwerken op gevoelens van ontspanning, zelfvertrouwen, eigenwaarde en veiligheid (dus angstverminderend).

  De gebruikelijk chakra-behandeling duurt langer; 1h30 ( € 120,=). We praten vooraf even zodat ik me nog beter op specifieke situaties kan richten en we praten nadien kort even na. Als er veel informatie om uit te wisselen is, is het plezieriger dit op een later moment te doen. Daarmee blijf je meer in de beleving van de healing en werkt het effect ervan beter door.

  Een verslag van de healing
  Van de informatie die ik uit de healing opdoe, kan ik als je dat wilt een verslag maken. Wil je voorbeelden daarvan lezen? Klik dan hier voor Healingsverslagen. Wil je een verslag, geef dit graag direct bij het healingsconsult aan. Ik zend het per mail na. Ter indicatie: een schriftelijk verslag is al snel 1h werk is (€ 75,=) Je kunt altijd kiezen voor alleen healing zonder introductie, toelichting en verslag. Aarzel niet om je voorkeuren hierin te vertellen.

  Lees meer over de chakra’s en therapie-invloeden in mijn boek ‘Ik ben van gisteren’ respectievelijk ‘Ik voel (n)iets voor verandering’. (De boeken hebben dezelfde inhoud; alleen de titel is ooit gewijzigd.)

  Back To Top

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen