skip to Main Content
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

De meeste cd’s die ik gemaakt heb, kun je op allerlei manieren gebruiken. In de gratis brochure staat het algemene gebruik. Hieronder staan diverse opties waarmee je extra profijt uit je cd-keuze haalt. Daarmee kun je deze psychologische meditaties gebruiken voor een bredere en diepere zelfontwikkeling.

CD Rust & Evenwicht, grip op je amygdala

De cd Rust & Evenwicht is een specifieke meditatievorm waarbij nadrukkelijk contact gezocht wordt met de amygdala. De oosterling noemt dit punt de ‘zetel van brahma’. Een innerlijk centrum van diepe rust. Door het regelmatig mediteren op de amygdala kan de amgydala zich  weer ‘resetten’.
De amygdala wordt weleens het ‘emotionele brein’ genoemd. Een van zijn taken is het integreren van informatie die nodig is voor het uitvoeren van een stress reactie. En, heel belangrijk: hij koppelt een emotie aan de stressreactie. Juist dat laatste kan een eigen leven gaan leiden, waardoor je in de stress schiet zonder dat er een duidelijke oorzaak voor is. Mediteren op de amygdala kan dit terugbrengen tot een gezondere impuls. Lees meer in het onderdeel Blog: Nieuwsbrief Amygdala en meditatie.

Lees meer hierover op deze site mijn artikel ‘Meditatie & angst’ en op de website Natuurdietisten het artikel ‘Angst en de rol van de amygdala.’

Het Basis Chakra, je 2e éérste chakra

Dat er twee chakra’s zijn die onder het eerste chakra vallen weet niet iedereen. Deze nieuwsbrief vertelt je van alles over het zogeheten Basis-chakra. Dit chakra geeft je veel informatie over zaken in je leven waarom je niet heen kunt. Zoals de keuze van je ouders, het historische tijdsgewricht, geslachtskeuze, constitutie, huidskleur. Kortom al die basale zaken, waar je soms hevig met in aanraking kunt komen. De cd´s om dit chakra te ontplooien zijn de cd Rust & Evenwicht, gecombineerd met de cd Aura’s & Chakra’s

Lees uitgebreid over dit Basischakra in de pdf Het Basischakra, je 2e éérste chakra.

griep, verkoudheid

Bestel bij:

Luisterboeken.nl heeft altijd de nieuwste luisterboeken!

Bol.com

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen