skip to Main Content
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

Cd Tegenslag & Vertrouwen – Marja

“Ik heb de CD ‘tegenslag en vertrouwen’ vorige week afgerond. Ik voel mij rustiger en heb inderdaad meer vertrouwen. Heel fijn!”

depressie

Cd Mindfulness

Tineke B.
Tineke startte na telefonisch overleg met deze cd. Vlak daarna schreef ze: “Ik merk dat tussen de meditaties door ik het ‘luisteren naar geluiden’  en het ‘ademhalen’ kon toepassen. Zo fijn, want het geeft me meer rust merk ik. Omdat je op de CD zo weinig zegt, kan ik het onthouden … en daardoor toepassen … !!! Ik kijk uit naar je andere cd’s.”

Tanja V.
“Een cliënte van mij (een uitgeblust en onrustig hert) is met jouw CD Mindfulness aan de slag gegaan. In plaats van een middagdutje doet ze nu elke middag de 4e oefening van deze cd. Ze is nu rustiger en heeft meer energie dan toen ze haar middagdutje deed ‘s middags. Leuk he!”

Hermien E.
“Een of 2 keer per dag doe ik oef. 2 en 3 van de cd Mindfulness, die zijn het gemakkelijkst voor mij.Ik vind het echt super hoe goed ik kan ontspannen bij deze cd in zo weinig tijd! Vroeger (zonder cd) zat ik soms een uur en kon ik niet ontspannen en kreeg ik alleen stijve spieren. Na een meditatie nu voel ik alle spanningen in mijn lichaam wegtrekken en het is alsof ik heel veel frisse lucht/zuurstof krijg. Psychisch voel ik me ook helemaal verfrist en opgeladen, alsof ik net terugkom van een boswandeling… Ik laat me ook minder opjutten door alles en iedereen. Heb het idee dat mijn hartslag rustiger wordt. Complimenten hoor! Binnenkort zal ik nog meer bestellen.”

mindfulness

Anne K. heeft nagenoeg alle cd’s en dit heeft haar heel veel goed gedaan. Ze schreef over enkele daarvan het volgende:

Cd Emotionele souplesse
Deze heel bijzondere meditaties zorgden dat ik eindelijk oude gevoelens ging opruimen. Met de meditaties kwamen deze op een  prettige manier naar boven en kon ik al die opgeslagen, zware emoties in mijn chakra’s verwerken. Ik had lichamelijk veel last van al dat ‘oppotten’, vooral mijn spijsvertering was flink verstoord. Nu gaat het al zoveel beter. Mijn gezondheid is opvallend toegenomen en ik ga met meer zelfvertrouwen door het leven.

Ik vind deze cd’s een uitkomst als je snel, prettig en eenvoudig aan je emotionele, mentale en spirituele ontwikkeling én aan je vitaliteit wilt werken!

Cd Neutraliteit
De fijnste manier om mijn de dag te beginnen en te eindigen is met de eerste meditatie van deze cd. Hij brengt me snel terug naar mijn eigen energie. ’s Morgens werkt het als buffer voor de dag. ’s Avonds  merk ik dat het me reinigt van invloeden die ik in de loop van de dag van anderen heb opgevangen. Begeleid door Tessa’s heldere en rustgevende stem, neemt ze me in deze levensechte visualisatie telkens weer mee naar een vredig plekje in mezelf. Een waar neutraliteit als vanzelf ontstaat. De eerste track samen met de tweede meditatie geeft me nieuwe, leerzame inzichten. Vooral  in (onverwerkte) gevoelens over mezelf en familie, vrienden, kennissen en mijn huidige collega’s . Zelfs krijg ik nieuwe invalshoeken op over personen uit mijn verleden. Het is een heel nieuwe manier om mijn ervaringen met hen te onderzoeken en te transformeren.

Cd Chakra’s en aura versterken en beschermen
Om op een efficiënte manier de balans in mijn energiesysteem te herstellen en vast te houden gebruik ik heel graag de meditaties van deze cd. Ik krijg een gegrond en beschermd gevoel ervan. Wat nog fijner is, ik merk dat als ik vaker deze meditaties doe hun effect steeds langer aanhoudt. Vooral aan mijn gezondheid merk ik het, ik knap een stuk sneller op dan vroeger. De meditaties vind ik iedere keer weer een ontspannende reis langs alle chakra’s. Een reis met de meest schitterende kleurencombinaties en een die eindigt bij mijn auralagen. De aandacht voor de chakra’s en de auralagen zijn goed op elkaar afgestemd. Ik voel hoe dat elkaar versterkt en ik daardoor dieper kan reinigen. Na afloop voel ik me echt ‘stevig staan’.

Cd Hara-chakra
Dit is mijn favoriete meditatie!
Niet alleen de sterke en diepe energie van het hara-chakra maakt de meditatie bijzonder aangenaam om te volgen, ook de uitwerking ervan is heel opmerkelijk. De activering van dit voor mij geheel nieuwe chakra heeft een weldadige werking op mijn lichaam, emoties en mijn energie. Het (snelle) effect ervan heeft me volledig verrast. Ik kan veel meer aan dan eerst. Sinds deze meditatie groeit mijn zelfvertrouwen enorm.  Ik voel me een sterker en gelukkiger mens. En het eindpunt is nog lang niet bereikt; ik heb het vertrouwen, dat door het harachakra te blijven activeren mijn conditie nog meer zal verbeteren: een geruststellend en plezierig vooruitzicht.

Een echte aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan meer energie, zelfvertrouwen en/of vreugde in het leven.

Vertering

Cd Rust en Evenwicht

Veronie H.
“Wil je even vertellen dat ik onder de indruk ben van cd. Vanmorgen bij afsluitprocedure na de tweede oefening van de cd ontstond een diepe rust in het centrum van mijn hoofd. Even geen kleur, geen beeld, alleen maar een soort ‘niets’. Heerlijk. Ik moest mezelf eruit losrukken. Voelde vanaf dat moment ook buik stapsgewijs zachter/slapper worden – heerlijk. Opvallend hoe snel na meditatie ie weer span.”

Rina W.
“De meditaties bevallen me heel goed. Ik ben s’ avonds niet meer moe en ben s’ morgens heel helder als ik wakker wordt. Ik mediteer al 10 jaar, maar dit resultaat heb ik nog nooit gehad. Het is werkelijk heel goed wat jou meditaties doen en ik ben nog maar pas begonnen! Heel hartelijk bedankt voor je verhelderende en genezende meditaties.”

Ingrid E.
“Graag reageer ik op jouw meditatie cd’s die ik met veel genoegen heb beluisterd. Het eerste wat mij opvalt is jouw fijne zachte uitnodigende stem, waardoor het heel makkelijk is mee te gaan in de meditatie. Daarnaast vind ik ze zelf heel prettig en past het prima in mijn manier van werken. Ik ga zeker cliënten attenderen op jouw cd’s.”

Anne V.
“Graag koppel ik even terug dat ik veel heb gehad aan ons telefoongesprek tijdens het meditatie-spreekuur. Het is wonderlijk hoe het werkt als je niet meer probeert te begrijpen wat er gebeurt tijdens het mediteren, maar er laat zijn wat zich aandient. Opeens kon ik de energie wel uit mijn kruin- en wortelchakra naar buiten laten stromen. Vervolgens moest ik tijdens dat uitstromen van de energie huilen en daarna zakte ik ook niet meer weg bij het tweede en vijfde chakra! Ik voelde me zelfs ongekend helder tijdens het mediteren nadat ik mijn tranen had laten lopen.
Sinds ik de energie naar buiten kan laten stromen, heb ik ook minder last van gasvorming. Ik had toen ik jou belde al een tijd veel buikpijn door gasvorming. Mooi hoe het werkt?”

Cd Rust & Evenwicht en cd Emotionele souplesse – Suus H.

“Sinds 2 maanden gebruik ik de cd’s Rust en Evenwicht en Emotionele souplesse, met veel plezier. Ik sla geen enkele dag over, omdat ik er zo van geniet. Op emotioneel gebied gebeuren er dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden, bv. bepaalde medicijnen afbouwen en op de snelweg rijden, wat ik voorheen 11 jaar lang niet durfde. De lichamelijke veranderingen zijn minder duidelijk, wel heb ik minder buikpijn.”

Vertering
griep, verkoudheid

Cd Rust en Evenwicht en cd Mindfulness – Jacob I

“Ik heb de cd Rust en Evenwicht en Mindfulness bij u besteld. De oefening uit de Mindfulness cd om  op een punt te staren bevalt mij zeer goed. Ik zet de cd op repeat en doe hem zelfs tweemaal achter elkaar! Ik voel me rustiger in mijn hoofd en mijn zintuigen zijn scherper geworden. Kleuren beleef ik bijv. veel intenser! Bovendien reageer ik milder op frustraties of teleurstellingen. Ik heb meer ruimte in mijn hoofd en dus meer ruimte voor anderen. Ik werk met verslaafde/ psychiatrische mensen.(ook tbs) Ik kan dit dus heel goed gebruiken.”

Heeft u nog tips dan hoor ik het graag! Een enthousiaste en tevreden Klant!! (Jacob is inmiddels ook met de cd Neutraliteit bezig, dat zal hem in zijn werk nog meer kunnen helpen.)

mindfulness

Boek ‘Ik voel (n)iets voor verandering’ – Ingrid S.

“Ik ben met je boek ‘Ik voel (n)iets voor verandering’ begonnen, tot nu toe heel herkenbaar!!!      En wat zijn je cd’s  prachtig opgenomen! Meestal erger ik mij scheel aan de stem of de manier van opnemen van dit soort cd’s maar die van jou vind ik zeer aangenaam om naar te luisteren. Mijn complimenten, ook voor de technicus.”

Cd Goed ontspannen, goed slapen – Joke

“Normaal ga ik om 22h naar bed en wordt steevast 2h later wakker. Nadat ik de cd Slapen al twee keer gebruikte en ik weer om 22h naar bed ging werd ik pas om 03h30 wakker! Ik voel me al zoveel uitgeruster en ga absoluut door met mediteren! ‘s Avonds voor het slapen gaan doe ik de slaap-cd en overdag 1 x 10 min. de cd Mindfulness.”

Yoga Magazine nr. 1  2011 over de 3 nieuwste cd’s

Uit de rubriek ‘cd & dvd’: “Mediteren met Tessa Gottschal is een hele belevenis. Ze heeft drie nieuwe cd’s aan haar repertoire toegevoegd; elk ervan behandelt een eigen thema. Van ‘kiezen en koershouden’ tot ‘trouw zijn aan jezelf’. De stem van Gottschal praat je zacht en kalm de chakra-ademoefeningen door, zodat je bijvoorbeeld ademt van je Alter major chakra (in het kuiltje van je nek) naar het puntje van je neus. Krachtig en sober, zoals meditatie behoort te zijn. De oefeningen roepen wel de vraag op naar het hoe en waarom erachter. Wie weet gaat Gottschal dat ooit in een boek nog toelichten.” – tekst Christel Jansen.

Reactie Tessa: “Het gaat hier om de cd’s Emoties & Gevoel, Overprikkeling & Alter Major en Tegenslag & Vertrouwen. Het ‘hoe en waarom’ van de oefeningen wordt toegelicht op de handleiding en in het kort op de introductie-track van de drie bovengenoemde cd’s. Meer toepassingsmogelijkheden en achtergronden vallen te lezen in het boek ‘Psychisch sterker door mediteren'(voorjaar 2011 uitgeverij Schors).”

depressie

Wil je dat ik meedenk welke meditatie cd het beste bij je past?

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen