skip to Main Content
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

2011:  Psychisch sterker door mediteren – Tessa Gottschal

(Klik hier voor de inhoud van ‘Psychisch sterker door mediteren’ )

Het is een mooie ontwikkeling, dat mediteren zijn geitenwollen sokken imago verliest. Niet alleen omdat steeds meer mensen mediteren en zelf de gunstige effecten ervan merken. Wetenschappelijk verschijnen steeds meer bewijzen van de lichamelijke en psychische verbeteringen, die mediteren geeft.

Toch, als je begint met mediteren en zelfs als je al meer ervaring hebt, zijn er veel vragen die opkomen. De meditatie cd’s die Tessa Gottschal heeft ontwikkeld, zijn speciaal gericht op het creëren van psychologische effecten. Zoals ze het zelf zegt:

“Ontspanning, een van de sterkst opvallende kenmerken, die je door meditatie krijgt, is natuurlijk heel plezierig. Voor velen een hoofdreden om het te willen leren. Toch, binnen alle meditatie-mogelijkheden die er zijn, gaat mijn interesse uit naar het op gang brengen van psychologische veranderingen.”
In dit boek behandelt Tessa allerlei vragen en ervaringen, die tijdens het mediteren met haar cd’s naar boven kunnen komen. Er staan drie bijzondere hoofdstukken in. Hoofdstukken over negatieve bijwerkingen van meditatie. De positieve bijwerkingen heeft u op deze site al over kunnen lezen. Er kúnnen ook negatieve bijwerkingen ontstaan. Hoe ze ontstaan, waar je ze aan kunt merken en hoe je dit tegen kunt gaan, komt allemaal in dat boekje.

De meditatie cd’s gaan gepaard met een uitgebreide handleiding (download). Daaruit valt duidelijk te lezen welke cd’s als psychologische kuur kunnen worden gebruikt. Welke cd-combinaties gemaakt kunnen worden. Ook voor wie alleen ontspanning zoekt, is er volop keuze. Van een uitgebreide ontspannende oefening tot korte meditatieve ‘power-naps’.

De cd-reeks sluit aan op het boek ‘Ik voel (n)iets voor verandering’ Ook hier komt de combinatie terug van psychologische en energetische ondersteuning en ontwikkeling van jezelf.

De prijs is € 11,50 te koop via www.gottswaal.nl

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen