skip to Main Content
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

Meditaties

Goede meditaties zijn een speciale combinatie van alert blijven, de aandacht gericht houden én tegelijkertijd heel diep ontspannen. Het is deze speciale combinatie die zoveel gezonde effecten geeft.

Healing

Energietherapie zoals onder andere healing levert veel gezondheidswinst op. Wat de meeste mensen opvalt is dat ze door deze therapie een diepe, aangename rust over zich voelen komen.

Wetenschap

Meditatie is meetbaar in de hersenen. Diverse universiteiten komen tot de conclusie dat bepaalde vormen van meditatie tot een blijvende reorganisatie van hersenactiviteit leiden.

Mindfulness

‘Mindfulness’ is een term die veel te pas en te onpas gebruikt wordt. Het betekent meestal alleen leren ‘je aandacht erbij te houden’. Meditatie betekent meer dan alleen Mindfulness.

Meditatieluister CD’s

Ik heb 11 meditatie cd’s ontwikkeld, voor beginners en gevorderden, compleet met een uitgebreide handleiding. Met deze meditaties heb je  dan opvallend minder gesprekstherapie nodig.

Wil je een afspraak?

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen