skip to Main Content
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

De meeste cd’s die ik gemaakt heb, kun je op allerlei manieren gebruiken. In de gratis brochure staat het algemene gebruik. Hieronder staan diverse opties waarmee je extra profijt uit je cd-keuze haalt. Daarmee kun je deze psychologische meditaties gebruiken voor een bredere en diepere zelfontwikkeling.

Cd Gun jezelf rust, stap uit de drukte en creëer ontspanning

Even bijtanken; zo’n kort maar heerlijk moment voor jezelf. Die geestelijke verfrissing bereik je door je hersenen naar een speciale hersenfrequentie toe te sturen. Als je mentaal heel actief bent is dat soms lastig. Speciaal daarvoor heb ik deze vier tracks samengesteld. Moeiteloos neem ik je mee vanuit die actieve hersenfrequentie naar een rustiger niveau. Om daarna verkwikt verder te gaan.

Lees meer: pagina wetenschap
– Meditatie & Kanker
– Meditatie & Angst
– Meditatie & Suikerspiegelstoornissen
– Meditatie & Hoofdpijn
– Meditatie & Huidklachten
– Meditatie & Hormoonhuishouding

A) Mediteren is fijn en goed voor ontspanning, maar extra plezier geven vooral die ándere vermogens die je krijgt dankzij meditatie. Focuskracht, veerkracht, snel emotioneel en rationeel kunnen schakelen, stabiliteit ondanks hectiek om je heen, kalmte bewaren terwijl je ondertussen emotioneel heen en weer slingert, overzicht bewaren te midden van een informatie-bombardement. Gebruik de cd Gun jezelf rust en/of cd Mindfulness. Lees meer in de: Nieuwsbrief Praktische Meditatiekracht

B) Na een woede-uitbarsting of een paniekaanval is de cd Gun jezelf rust een goed keuze. Lees meer in de nieuwsbrief: Woede-aanval lokt hartaanval uit.

C) Een wereldwijd (online-)onderzoek toont aan hoe essentieel rust voor het welbevinden is. In de huidige commerciële wereld wordt rusten net iets te snel en te vaak als minnetjes afgedaan. En dat terwijl het absoluut nodig is. Je verkwikt erdoor, je kunt daardoor alle hectiek weer aan. En niet te vergeten: voor een goede immuniteit is het absoluut noodzakelijk. Lees meer over dit onderzoek in de Nieuwsbrief: De Rust Test een wereldwijd onderzoek.

Bestel bij:

Luisterboeken.nl heeft altijd de nieuwste luisterboeken!

Bol.com

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen