skip to Main Content
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

De meeste cd’s die ik gemaakt heb, kun je op allerlei manieren gebruiken. In de gratis brochure staat het algemene gebruik. Hieronder staan diverse opties waarmee je extra profijt uit je cd-keuze haalt. Daarmee kun je deze psychologische meditaties gebruiken voor een bredere en diepere zelfontwikkeling.

Cd Mindfulness, focuskracht en stabiliteit

A) Mediteren is fijn en goed voor ontspanning, maar extra plezier geven vooral die ándere vermogens die je krijgt dankzij meditatie. Focuskracht, veerkracht, snel emotioneel en rationeel kunnen schakelen, stabiliteit ondanks hectiek om je heen, kalmte bewaren terwijl je ondertussen emotioneel heen en weer slingert, overzicht bewaren te midden van een informatie-bombardement. Neem de cd Mindfulness en/of cd Gun jezelf rust.

Lees meer in de: Nieuwsbrief & Praktische meditatiekracht.

B) Dat met je aandacht in het hier-en-nu zijn zó gezond is mag iedereen gerust verbazen, toch wordt het nu wetenschappelijk bewezen. Meer daarover en hoe vooral je hart daar wel bij vaart én je sneller kunt herstellen van een aandoening lees je meer over in Aandacht voor het hier-en-nu geeft een gezond hart

C) Mindfulness is een term die te pas en te onpas gebruikt wordt. Lees in deze nieuwsbrief het verschil met een zogenaamde body-scan en hoe je mindfulness kunt indelen in jouw eigen ‘meditatie’-zintuigen. Klik op:  Mindfulness

mindfulness

Bestel bij:

Luisterboeken.nl heeft altijd de nieuwste luisterboeken!

Bol.com

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen