skip to Main Content
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

2016: De Puberhond, dwars, lief & slim – Tessa Gottschal

De Puberhond, dwars, lief & slim beschrijft de puber-avonturen van Hotch en is het vervolg op ‘Hotch de Beagle, onverschrokken en eigenwijs’ dat zijn puppy-tijd beschrijft.

           Klik op de gratis informatie voor een inkijkje in dit mooie e-book Puberhond_inkijk

De grappige verhalen zijn een mengeling tussen stoeipartijen vol onverwachtse puberstreken en malle avonturen van een jonge puber. Het ene moment vol zelfvertrouwen en bravoure en een tel later een verlegen, aanhankelijke bonk onhandigheid.
Ervaren hondenbezitters lezen het boek glimlachend, bekend als ze zijn met de trukendoos van honden. Misschien stilletjes blij dat zij die puberstreken achter de rug hebben. Nieuwe hondenbezitters kunnen vol humor zien wat hen aan malligheid en onverwachtheid te wachten staat.

Uniek is het uitgebreide hoofdstuk over de Ayurvedische constitutie (aanleg) van de hond en de invloed daarvan op de hond z’n gezondheid en gedrag. Dankzij de Ayurvedische kenmerken is snel duidelijk wat voor constitutie je eigen hond heeft en hoe je daar je voordeel mee kunt doen.
Net als bij ‘Hotch de Beagle, onverschrokken en eigenwijs’  staan er af en toe trainingsadviezen waaraan Tessa veel gehad heeft tijdens deze spannende en dwaze pubertijd.

Prijs: € 7,99
E-book (Epub 2)
ISBN/EAN 978 90 718 78 374
Met veel foto’s

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen