skip to Main Content
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

Ik voel (n) iets voor verandering &  Ik ben van gisteren – Tessa Gottschal

Beide boeken hebben dezelfde inhoud; alleen de titel is ooit gewijzigd.

Haal het beste uit uw zelf
Verzet tegen verandering is een normale en gezonde reactie. Het kost echter energie. Verzet kan ten koste gaan van uw fysieke of psychische gezondheid. Energieverlies veroorzaakt door met al uw psychische kracht veranderingen tegen te werken. Energie die dan niet gebruikt wordt voor uw ontplooiing. Innerlijke conflicten laten energie haperen en/of blokkeren waardoor deze niet vrij stroomt naar uw potentiële vermogens. Deze haperingen noemt men weerstand en afweermechanismen. Dit boek geeft inzicht hierin, maar ook hoe onverwerkte ervaringen uit het verleden energieverlies in het heden geven. Door psychologische meditaties en het trainen van uw mentale vermogens kunt u na 40 dagen oefenen al veranderingen waarnemen. Veranderingen die energie vrijmaken op de minimaal 8 krachtbronnen die u tot uw beschikking heeft.

Deze 8 krachtbronnen zijn verbonden met diverse belangrijke zenuwknopen en het hormoonstelsel. Met specifieke psychologische meditaties kunt u zelf de 8 krachtbronnen aansturen. Leren is ontdekken dat u het weet en doen is laten zien dat u het weet. Met het boek ‘Ik voel (n) iets voor verandering’ leert u gedragingen en klachten in een breder perspectief te plaatsen en ze zelf om te zetten in een kracht. De bijbehorende meditatie Cd’s zijn een middel om het verkregen inzicht praktisch om te zetten.
Twee maal daags starten met een 10 minuten meditatie waarin de 8 krachtbronnen worden ‘aangezet’ tot verandering. Daarmee worden weerstand en afweermechanismen omzeild en volgt een kennismaking met o.a. de amygdala in de hersenen. Een boeiende reis in de onzichtbare, maar voelbare energievelden van lichaam en geest.
In dit boek wordt uitgebreid aandacht gegeven aan de zeven chakra’s. Alle belangrijke psychologische ontwikkelingen van ieder chakra worden toelicht. Er zijn veel casussen, waarmee de lezer zich een scherp beeld van de werking van een chakra kan vormen. Ook hoe het toegaat in een chakra-therapie wordt beschreven. Vanuit de beleving van de cliënt en vanuit de therapeut.

Inkijk exemplaar

Lees hier het inkijkexemplaar van ‘Ik ben van gisteren’.

Boek ‘Ik voel (n)iets voor verandering &  Ik ben van gisteren  – Ingrid

“Ik ben met dit  boek  begonnen, tot nu toe heel herkenbaar!!!  Wat bijzonder dat je vorige uitgever (TG: uitgeverij Gopher) over dit boek zei ‘Het geneest, terwijl je leest. Daar ben ik het helemaal mee eens.’

En wat zijn je cd’s  prachtig opgenomen! Meestal erger ik mij scheel aan de stem of de manier van opnemen van dit soort cd’s maar die van jou vind ik zeer aangenaam om naar te luisteren. Mijn complimenten, ook voor de technicus.”

Zelfde boek, andere titel

De boeken ‘Ik voel (n)iets voor verandering’ en ‘Ik ben van gisteren’ zijn qua inhoud exact hetzelfde.

De verschillen die er zijn, zijn verwaarloosbaar en betreffen alleen de opmaak. Zoals meer komma’s en returns. De titelverandering is ingevoerd, omdat we merkten dat men dacht dat het boek over reïncarnatie zou gaan.

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen