skip to Main Content
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

| Al meer dan 35 jaar werk ik als therapeut, en het verveelt nooit.

De combinatie van diepe analyses van de psyche en de betrokkenheid bij de mensen om wie het gaat zorgt ervoor dat ik zo gepassioneerd ben in het vak. Als kind had ik al belangstelling in wat nu de complementaire gezondheidszorg heet. Ik las boeken over massages, oosterse psychologie, en meditatie. Na de opleiding sportmassage heb ik mij opgegeven aan de Academie voor Reflexzone Therapie, een natuurgeneeskundige opleiding met als belangrijkste massagevorm de voetreflexmassage.

Parallel aan deze studie volgde ik de School voor Mens en Intuïtie bij Linda Keen, een driejarige opleiding in het leren omgaan met aura- en chakrabewegingen. Met daarna een driejarige vervolgopleiding voor Healing en Zelfhealing. Andere studies die hierop volgenden zijn een opleiding Directieve therapie bij het Rino (Nascholing en Opleiding GGZ). Zelfeducatie, het volgen van bijscholingen, verdiepingscursussen o.a. bij het Rino en het Psychiatrisch Centrum Zon & Schild (waarvan meerdere congressen door Salman Akhtar) vormden als vanzelf een vast onderdeel bij de praktijkvoering. Tot op de dag van vandaag.

Daarmee kreeg mijn diepste passie zijn vervulling: een visie en methoden te ontwikkelen waarbij de technieken en inzichten van westerse gesprekstherapieën tot een vloeiend geheel samengevoegd worden met de technieken en inzichten van de oosterse psychologie. Mijn visie en werkwijze heb ik in diverse boeken beschreven.

Wil je een afspraak?

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen