skip to Main Content
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

Voor het eerst in je leven een puppy opvoeden, dat is al een hele klus. Is dat echter een Beagle, dan heb je je handen dubbel vol. Tessa gaat dit avontuur aan, ze zwoegt en stoeit om de leiding. Hoort voor het eerst de beruchte Beagleblaf, weerstaat een aanval op haar puppy en waagt het om, na maanden van voorbereiding, deze volbloed jachthond los te laten in het bos.

Het is een boek, dat een glimlach op je gezicht tovert en waar je smakelijk lacht om de stoeipartijen van een beagle-opvoeding. Geliefd als ze zijn om   hun zachtaardigheid en voorliefde voor knuffelen. Hun koppigheid is net zo legendarisch.
Lees en lach hoe ze van de kleine Hotch een fatsoenlijke Beagle maakt. Samen met haar trainer, Sander Baardemans, is het een vermakelijk en leerzaam boek geworden. Met bijlagen over puppytesten, buitdrift en uitgebreide informatie (elf bladzijden) over diervoeding. Met dank aan twee specialisten, Marijke de Waal Malefijt en Lian van Kooten, lees je over onderwerpen als de voor- en nadelen van hondenbrokken, blikvoeding en rauw vlees, de hond zijn darmflora, het beïnvloeden van z’n ontlasting via voeding en adviezen om de pezen en gewrichten gezond te houden.

Tessa heeft een vaste column in het tijdschrift Beagle Bode. Eerder schreef ze zeven andere gezondheidsboeken. ʽDit is mijn eerste gezelligheidsboek. Ik deel graag m’n ervaringen, vandaar enkele trainings- en gezondheidsadviezen.ʼ

Prijs         : € 14,95
Isbn 978-90-7187-800-8    NUR 431
Uitg. Gottswaal, info@gottswaal.nl
Aantal blz.: 96    incl. 33 kleurenfoto’s

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen