skip to Main Content
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

De meeste cd’s die ik gemaakt heb, kun je op allerlei manieren gebruiken. In de gratis brochure staat het algemene gebruik. Hieronder staan diverse opties waarmee je extra profijt uit je cd-keuze haalt. Daarmee kun je deze psychologische meditaties gebruiken voor een bredere en diepere zelfontwikkeling.

Cd Goed ontspannen & Goed slapen

Al tijden wordt algemeen aangenomen dat slaapverstoring de emotionele stabiliteit aantast. Neurologisch was er nog geen onderzoek dat die gedachtegang bevestigde. Recent onderzoek toont een verbinding aan tussen de inwerking van slaaptekort op de amygdala. De gegevens uit het onderzoek lijken te suggereren dat op negatieve prikkels er een versterkte reactie volgt vanuit de amygdala.
Lees meer hierover in mijn artikel op www.natuurdietisten.nl

A) Door bepaalde gebeurtenissen kan het gebeuren dat je jezelf als het ware programmeert om snel wakker te worden. Een stapje verder en je wordt door het minste geringste wakker. Dat is natuurlijk funest voor je slaap. Zulke gebeurtenissen zijn bijvoorbeeld een baby of kind dat ‘s nachts steeds wakker wordt en gaat huilen. Een afspraak met je zieke vader of moeder dat als er iets is, dat ze elk moment mogen bellen. Lees meer hierover in het onderdeel Blog: Nieuwsbrief Slapeloosheid: van wakend slapen tot niet slapen

B) Slaapproblemen kent meerdere oorzaken. De kunst is haarfijn te weten welke jou uit je slaap houden. Want uiteindelijk is dit een strikt persoonlijke zoektocht. De hierna vermelde nieuwsbrief helpt je verschillende mogelijkheden op een rij te zetten en schetst 5 stappen die je zelf aan dit nare probleem kunt doen. Lees meer in het onderdeel Blog: nwbr Slaapproblemen: de kwaal van de moderne tijd

Bestel bij:

Luisterboeken.nl heeft altijd de nieuwste luisterboeken!

Bol.com

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen