Ga naar hoofdinhoud
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

Webinar Verdieping Werken met Afweer en Constituties

Afweer in de praktijk
Snel herkennen van een afweer verhoogt je effectiviteit en je weerstand. Afweer kun je lichamelijk bekijken, maar ook psychologisch en energetisch. Dit webinar gaat over het laatste. In een eerder Webinar ‘Verschil tussen Rijpe en Onrijpe Afweer’ maakte je kennis met weerstand, onrijpe en rijpe afweer. In dit webinar komt de verdieping ervan.

Afweer en Constitutie
We gaan praktisch aan de slag en bekijken speciaal de afweer van de ayurvedische constituties.
Wat komt zoal aan bod?

– hoe ziet afweer bij de 3 ayurvedische constitutie-typen eruit?
– hoe reageren ze in geval van paniek / bij hoge anxiety?
– hoe train je jezelf in het snel herkennen van afweer?
– een verkeerde respons op een afweer versterkt deze
– wat zijn gevolgen van een verkeerde respons?

– En vooral: we gaan praktisch aan de slag met allerlei oefeningen. Ik heb allerlei materiaal aan hand waarvan sneller duidelijk wordt met wat voor afweer je te maken hebt.
– Met veel plezier bespreek ik ook jouw eigen ervaring/en. Verzamel gerust voorbeelden vanuit je dagelijkse leven. Zorg wél dat het geanonimiseerd is.

Al meer dan 35 jaar ben ik therapeut en verbind ik de kennis van energie-therapie (zoals chakra’s en aura’s) met reguliere psychologische invloeden. Afweer heeft een grote invloed op je vitaliteit en je energie-uitstraling.
Het vermogen om in korte tijd, afweer te herkennen kan iedereen aanleren. Net zoals het herkennen welke afweer ‘giftig’ is voor je privé of werkrelaties.

“Het stimuleert mij telkens, als ik merk hoeveel meer plezier, gemak en zelfvertrouwen mensen krijgen, wanneer ze leren afweer eerder te herkennen.”

Webinar info
via Zoom
Dag: vrijdagmiddag van 13h30 – 16h00
Duur webinar: 2h30
Kosten: € 55 ,= incl. btw en incl. trainingsmateriaal
Datum: 24 juni 2022

IT-techniek: via Zoom
Een half uur tot een kwartier voor aanvang krijg je een link gemaild, zodat je voldoende tijd hebt om te zorgen dat je om de afgesproken tijd de IT-techniek hebt kunnen regelen.

Voor belangstelling mail naar:tessa@gottschalmeditaties.nl

Back To Top