Ga naar hoofdinhoud
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

Verdiepingswebinar: Anxiety-Verlaging, de fijne kneepjes

Verdiepingswebinar: Anxiety-Verlaging, de fijne kneepjes

Dit webinar is een verdieping van Combinatie-webinar Angst (Anxiety)-Herkenning en Angst-Verlaging. Bijzonder eraan is dat je meekijkt waaraan Tessa precies ziet wat er fout gaat bij het reguleren van het verlagen van de anxiety. Hoe komt ze hierachter? Waar let ze op? Wat is belangrijk, wat minder?
Leer met haar de fijne kneepjes van anxiety-verlaging kennen.

Tessa laat meerdere praktijkvoorbeelden zien, waarin je kunt meekijken en meedenken of wat iemand aan maatregelen neemt effectief is voor zijn of haar anxietyverlaging. Deze praktijkvoorbeelden krijg je voorafgaand aan het webinar toegemaild.
Je kunt ook je eigen ervaringen inbrengen. Als je je eigen ervaringen liever anoniem wilt bespreken is ook dat mogelijk.

Kortom: het is een webinar waar je in anderhalf uur tijd allerlei fijne kneepjes leert. Al meer dan 35 jaar ben ik therapeut en verbind ik de kennis van energie-therapie (zoals chakra’s en aura’s) met reguliere psychologische invloeden. Het vermogen om in korte tijd, je angst (‘anxiety’) te kunnen verlagen is groot. “Het stimuleert mij telkens, als ik merk hoeveel levensvreugde en zelfvertrouwen mensen erbij krijgen, wanneer ze leren hoe ze angst kunnen verlagen.”

Webinarinfo: (via Zoom) vrijdagmiddag van 15h30 – 17h00
Duur: anderhalf uur
Kosten € 30,= incl btw en incl. trainingsmateriaal
Datum: 17 juni 2022

IT-techniek: via Zoom

Een half uur voor aanvang krijg je een link gemaild, zodat je voldoende tijd hebt om te zorgen dat je om de afgesproken tijd de IT-techniek hebt kunnen regelen.

Voor belangstelling mail naar: tessa@gottschalmeditaties.nl
of naar info@gottswaal.nl

Back To Top