skip to Main Content
tessa@gottschalmeditaties.nl | Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.

Hoe overleef ik mijn medemens?

“Hoe overleef ik mijn medemens?” Soms vraag je je dat af als je een exemplaar ontmoet dat zó ingewikkeld doet. Of gewoon ontevreden, hyper of gefrustreerd is. Toch is het aan jou -en aan mij- om goed met deze buien om te gaan. Hetzelfde geldt voor de vraag: ‘Hoe overleef je al die energetische inwerkingen?’ Zoals wifi, elektromagnetische stralingsvelden, et cetera. Zowel de cd ‘Neutraliteit’ en de cd ‘Aura & Chakra’s versterken en beschermen’ leren je bestand te raken tegen elektromagnetisch velden als die ander z’n nare stemmingen. Niet langer besmet raken door iemands buien of energie, dat is waar deze cd’s bij helpen.

Waarin zitten die verschillen tussen deze 2 cd’s? Beide versterken je beschermlaag. Toch doen ze dat compleet verschillend.

De combinatie cd Neutraliteit en cd Aura’s & Chakra’s

CD Tessa Gottschal Aura’s & Chakra’s

De cd ‘Neutraliteit’ en cd cd ‘Aura & Chakra’s versterken en beschermen’ bouwen beide aan de natuurlijke beschermlaag die iedereen heeft. Een bescherming die zowel psychologisch als energetisch is. Dat is in een notendop het verschil tussen deze twee cd’s.

CD Tessa Gottschal Neutraliteit, de sterkste energie-beschermer

Zo is meteen duidelijk dat deze twee cd’s elkaar aanvullen. Je kunt psychologisch je ‘huiswerk’ gedaan hebben. Dat houdt in dat een ander je emotioneel en mentaal niet meer uit balans kan brengen of in het ergste geval het ‘bloed onder je nagels kan weghalen’. Echter, zo lang je de energetische beschermingstechnieken niet beheerst, word je tóch aangetast door de ander. Met als resultaat o.a. meer energie verlies, dus meer moeheid dan normaal en bijvoorbeeld een omslaan van je stemming.

Zelfkennis & energiekennis

Andersom geldt exact hetzelfde. Je kunt je auralagen en je chakra’s schoonmaken en opbouwen. Zelfs de toegang van de chakra’s goed beveiligen. Zolang je op emotioneel en mentaal niveau jezelf niet goed genoeg kent of beheersing over je emoties en gedachten hebt, kan de ander nog steeds zijn negatieve gevoelens en gedachten bij je lozen. Hij kan dan makkelijk energie van je ‘pikken’ zoals dat in de volksmond heet.
Conclusie: iemand kan dus alleen ‘pikken’ als jij je huiswerk hebt laten liggen …

Daarnaast; naarmate je jezelf beter kent én zoveel mogelijk je onrijpe afweer omzet naar rijpere afweer  wordt je niet alleen minder gevoelig voor de energie van die ander. maar raak je ook minder gevoelig voor elektromagnetische straling. Of, als je er op een dag veel last van hebt, kun je sneller ervan herstellen.

Hoge besmettingsgraad

Beide cd’s werken op het gebied van overdracht. Overdracht is een psychologische en energetische beweging van gevoelens en gedachten. Eentje die uiterst snel op een ander -jou  en mij dus- kunnen overslaan. Anders gezegd: de besmettingsgraad bij overdracht is heel hoog. Veel over overdracht staat in mijn boek ‘Ik voel (n)iets voor verandering’ / Ik ben van gisteren. Je kunt ook de checklist Overdrachtskenmerken bij mij bestellen. Wil je enkele hoofdstukken lezen uit mijn boek? Lees ze in onze Gottswaal bibliotheek.

Energie uitwisselen

De energie van gevoelens en gedachten gedraagt zich als de natuurkundige wet van de communicerende vaten. Deze wet zegt, dat als twee vaten met elkaar verbonden worden, de vloeistof in beide vaten altijd even hoog zal komen te staan. Het woord communiceren moet je hier opvatten als uitwisselen. Dus het waterpeil van de een communiceert met het peil in het andere vat, en dat leidt ertoe dat beide vaten even hoog worden.

Boek Tessa Gottschal Ik voel (n)iets voor verandering

Bij psychische energie gaat dat als volgt. Zet twee mensen bij elkaar en direct wil zich energie gaan uitwisselen. Zo, dat van beiden hun energie op hetzelfde niveau eindigt. Is bijv. iemand gewend dat hij de energie van zijn negatieve gedachten en gevoelens bij de ander kan neerleggen, dan zoekt hij net zo lang totdat hem dit bij de ander lukt. De energie van beide personen tast alle mogelijkheden af om maar tot die uitwisseling te komen. Psychische energie van een ander maakt dan gebruik van de energie die bij verschillende emoties en gedachten past. Is bijvoorbeeld de ander gefrustreerd en was jij zoëven ontevreden? Of is er iets waarover je nog in je leven ontevreden over bent? Dan is dat de route -een gelijkgestemd energiekanaal- waarlangs de energie van persoon A naar B kan verhuizen.

Veel meditatieplezier weer en heb je vragen, bijzondere ervaringen: schroom niet en neem contact op met me.

Back To Top